The Vip-Team

The Vip-Team – singura universitate care te plateste sa inveti

Va invit sa va inscrieti in Vip-Team. Site-ul va ofera la inscriere 100 de dolari care pot fi folositi in interiorul site-ului. Va puteti inscrie aici. Urmariti introducerea si completati datele cerute. In ordine de sus in jos: Prenume, nume, nume utilizator, mail (se cere gmail), parola, confimare parola, telefon (in forma +4 (care este indicativul Romaniei la care se adauga numarul de telefon), adresa skype. Dupa completare faceti activarea (apasati butonul rosu din dreapta).

01 Inscriere

In continuare veti trece prin trei etape (pasi) in care veti avea de urmarit cate un video care prezinta site-ul si activitatea lui. Dupa fiecare video treceti la pasul urmator.

02. Pasul 1     03. Pasul 2

Dupa cei trei pasi va aparea imaginea de mai jos cu felicitari pe care veti da clic.

05 Congratuletions

Pentru fiecare pas depasit cu succes veti primi un  mail la adresa indicata de dvs care va confirma acest fapt. In final va trebui sa primiti cei 100 dolari sub forma de credite in cadranul din stanga care indica situatia creditelor reale. Cel din dreapta este un cadran demonstrativ care incearca sa va convinga sa faceti investii.

In acest moment sunteti la nivelul bronz. Ca sa treceti la nivelul urmator sunt necesari 150 dolari care pot fi fie investiti fie acumulati in timp pe baza celor 100 primiti initial. Site-ul functioneaza automat.

Va puteti inscrie aici.

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *