Valoarea bitcoin a crescut foarte mult

Pretul monedei virtuale bitcoin se mentine ridicat. In acest moment valoarea unui bitcoin este de aproximativ 600 $. Putem profita de acest lucru pentru  a obtine bani pentru eventuale alte proiecte.

Va recomand o serie de site-uri pe care puteti castiga satoshi (subdiviziunea bicoin-ului) gratuit. Site-urile urmatoare sunt sigure si lucreaza fara probleme. Daca aveti suficient timp puteti obtine castiguri foarte mari. Personal folosesc mai multe site-uri:

Claim BTC va puteti inscrie aici. Puteti castiga satoshi la fiecare 20 minute.

Easy Bitcoin Faucet va puteti inscrie aici. Puteti castiga satoshi la fiecare 10 minute.

Take Bitcoin Faucet va puteti inscrie aici. Puteti castiga satoshi la fiecare cinci minute.

Fiecare din aceste trei site-uri va ofera o serie de bonusuri. In plus daca lucrati zilnic puteti ajunge la o dublare a castigurilor. Pentru asta trebuie sa intrati zilnic pe aceste site-uri si sa faceti cel putin o extragere zilnic. In momentul in care ajungeti la 20000 de satoshi pe oricare din aceste site-uri ii puteti transfera in portofelul electronic.

Un alt site unde puteti castiga gratuit satoshi este Freebitcoin. Va puteti inscrie aici. Puteti castiga satoshi la fiecare ora. In plus, pentru fiecare extragere, castigati cate 2 bilete la o loterie saptamanala unde puteti castiga mult mai mult. Trebuie sa specific ca sansele sunt destul de mici, similare cu cele de la loteriile obisnuite. Si aici puteti muta castigurile in portofelul electronic.

Un al cincilea site este Moon Bitcoin. Va puteti inscrie aici. Aici este indicat sa intrati o data pe zi si sa acumulati bitcoin. In momentul in care intrati zilnic primiti o serie de bonusuri similare cu cele din siet-urile de mai sus.

In sfarsit mai putem folosi si Epayinfo. Va puteti inscrie aici. Este o coelctie de ste-uri pe care puteti castiga bitcoin la diferite perioade (de la 3 minute la 2 ore). Se pot acumula destul de rapid foarte multi satoshi.

Toate aceste site-uri au programe de referali care va permit castiguri suplimentare.

Pentru manevrarea banilor (bitcoin) acumulati folosesc un portofel electronic realizat in Blockchain. Exista si alte variante dar nu le-am folosit. Banii acumulati in Blockchain pot fi transferati in alte procesoare de plati.

Pentru transfer am folosit Changer. Cu Changer (puteti sa creati un cont aici) puteti transfera Bitcoin in Payeer (puteti deschide un cont aici), Perfect Money (puteti deschide un cont aici), OKpay, AdvCash. Am facut personal transferul in Payeer fara probleme ( in momentul respectiv Perfect Money nu functiona).

Cu Changer puteti transfera sume mici (eu am transferat 0,004 bitcoin=3$) la o valoare de schimb foarte buna.

 

 

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *