Recyclix – ce facem in etapa a doua

Dupa ce s-au terminat cele 3 saptamani de prelucrare primara se activeaza butonul Recycle de sub Ground Material.

08 Continuare reciclare

Dati clic pe Recycle si apoi pe receive profit and start again (vezi imaginea de mai jos).

09 Receive profit and start again

Porneste etapa a doua de prelucrare care dureaza 2 saptamani. La Factory vedeti ca a inceput prelucrarea si este indicat timpul care a mai ramas.

10 Prelucrare ground material

Atentie!!!

Trebuie sa porniti prelucrarea in ziua in care s-a terminat prelucrarea primara.Puteti vedea cat mai aveti de asteptat dand clic in bara de sus pe recycle si ajungand in pagina de recycling process unde puteti vedea in fiecare moment in ce etapa sunteti.

Daca intarziati si nu porniti etapa a doua in ziua in care s-a terminat prima etapa nu mai puteti decat sa vindeti Waste (deseurile) prelucrate primar si sa primiti cota de 25% din profit adica 10 euro din cei 40 care pot fi obtinuti prin vanzarea directa (se face dand clic pe sell).  Banii obtinuti nu pot fi scosi deoarece suma minima de retragere este de 20 euro. Asta inseamna ca va trebui sa reluati procesul cumparand cu banii proprii 100 kg de waste pe care sa-i prelucrati.

In pagina Partners pe care o gasiti in bara de sus veti gasi lincul dvs de afiliat si banerele de reclama pe care le puteti folosi pentru a atrage alti parteneri.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *